Här presenterar vi Bakgrundskontrollföretagens åtta medlemsföretag:

PrimeSafe erbjuder förutom bakgrundskontroller också säkerhetsprövningsintervjuer och har en expertis kring utredning av oegentligheter och incidenthantering.

Läs fyra snabba frågor till Niclas Franklin, VD och grundare PrimeSafe AB ->

Läs om PrimeSafe

ToFindOut är Nordens ledande kontrollföretag, som jobbar för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen med individens trygghet i fokus.

Läs fyra snabba frågor till Birgitta Edlund, grundare & VD ToFindOut (grundare & styrelseordförande i BKF) ->

Läs om ToFindOut

2secure är ett av fem bolag som tillsammans startat upp Bakgrundskontrollföretagen. De ser sig som en säkerhetsrådgivare, och är specialiserade på säkerhet och risk- och krishantering för både privata och offentliga aktörer med särskilt höga krav.

Läs fyra snabba frågor till Elisabeth Tallström, Affärsområdeschef Human Risk Management, 2Secure AB ->

Läs om 2Secure

Tidigare Gothia Protection Group, numera Tempest Security, är en av fem bolag som tillsammans startat upp Bakgrundskontrollföretagen. Med säkerhetslösningar baserade på samarbete mellan människa och teknik sträcker sig deras verksamhet över hela världen.

Läs fyra snabba frågor till Johan Lidberg, Duty Manager, Tempest Security Risk Solutions ->

Läs om Tempest Security Risk Solutions

Valida hjälper företag att skapa trygga rekryteringsbeslut genom olika former av bakgrundskontroller och konsultativ rådgivning.

Läs fyra snabba frågor till Elsa Akman, partner & COO Valida ->

Läs om Valida

SRS Security är en ledande leverantör av säkerhetstjänster för privatpersoner, myndigheter och företag.

Vi erbjuder lösningar inom fysisk-, personal- och cybersäkerhet samt strategisk säkerhetsledning. SRS vision är att alla ska ha rätten till att känna sig trygg och sätter stort fokus på ett proaktivt och långsiktigt arbete för att förebygga incidenter, risker och hot mot människor och verksamheter.

Läs fyra snabba frågor till Pär Wedin, Head of Investigations på SRS ->

Läs om SRS Security
Validata logga

Validata hjälper nationella och internationella företag att fatta säkra och smarta rekryteringsbeslut. Vi bistår organisationer med bakgrundskontroller inför anställning och säkerställer att den är effektiv och förenlig med GDPR. Med gedigen erfarenhet och fokus på digitalisering hjälper vi våra kunder att upprätthålla integriteten och kvaliteten i organisationen.

Läs fyra snabba frågor till Martine Westin, Business Development Manager, Validata ->

Läs om Validata
Nordic Level Group

LEVEL är en modern säkerhetskoncern som erbjuder den nordiska marknaden en heltäckande portfölj av kvalificerade säkerhetstjänster, system och produkter. Affärsområdet Nordic LEVEL Advisory erbjuder bl a säkerhetsrådgivning, bakgrundskontroller, omvärldsbevakning, utbildning, utredningar och säkerhetsprövningar.

Läs fyra snabba frågor till Daniel Nordskott, Business Manager, Nordic LEVEL Advisory ->

Läs om Nordic Level Advisory