ToFindOut är medlemmar i BKF

ToFindOut är medlemmar i BKF

ToFindOut är Nordens ledande bakgrundskontrollföretag, som jobbar för att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen med individens trygghet i fokus.

Fyra snabba till: Birgitta Edlund, grundare & VD ToFindOut (grundare och styrelseordförande i BKF)

Vilka är era ledord?
Relevans, tillförlitlighet, långsiktighet och integritet. De kanske inte är ord som får en att hoppa ur sängen varje morgon men de är grundläggande och leder oss varje dag i vårt arbete med kund, kandidat och varandra. Jag gillar det strävsamma och det hårda jobbet, varje dag.

Varför bakgrundskontroll?
Varför INTE bakgrundskontroll är frågan ett bolag får när något har gått riktigt snett på grund av den mänskliga faktorn. Så – för att minimera stora, potentiella risker är helt enkelt det dramatiska svaret.

Vad är viktigt att tänka på innan du beställer en bakgrundskontroll?
Sitt “varför”. Har du ditt “varför” på plats blir hanteringen av hela processen så enkel och naturlig som möjligt för alla som involveras i den.

Vad ser du för värde i en organisation som BKF?
Branschen är fortfarande ny, och det finns många fallgropar och personliga åsikter kring integritet, säkerhet, kandidathantering och liknande. Här gäller det för branschens seriösa aktörer att hjälpa och stötta varandra. Dessutom kan det vara snårigt för enskilda aktörer att hantera GDPR och liknande frågor, där har vi bakgrundskontrollföretag mer att vinna på att gemensamt driva kvalitetsfrågor och hitta kunder än att konkurrera.

Tillbaka till alla medlemsföretag